top of page
  • IFU

Кінофестиваль учнівської молоді у Запоріжжі


Фінал II обласного кінофестивалю патріотичного спрямування для учнівської молоді «КІНОТРІУМФ ZP - 2017»

Весь світ із завмиранням подиху спостерігав за номінаціями Оскару 26-го лютого 2017 року. Проте не видихатиме ще два дні, поки не пройде II Кінофестиваль патріотичного спрямування для учнівської молоді «Кінотріумф ZP - 2017». Це унікальний проект Запорізького обласного центру патріотичного виховання молоді та Запорізького інституту економіки та інформаційних технологій, який був започаткований у 2016 році за сприяння управління молоді, фізичної культури та спорту Запорізької облдержадміністрації.

Головний меседж проекту: «Україна – країна можливостей» Адже кожен учасник проекту має нагоду відчути себе справжньою кінозіркою, пройти червоною доріжкою, побачити кіношедевр, створений власноруч, на професійному екрані сучасного кіноконцертного залу. Мета організаторів – плекати майбутніх Довженків та Параджанових, які у власній кінотворчості зізнаються в любові рідній школі, місту, Україні. Кращі фільми, створені дітьми Запорізького, покликані сформувати нове покоління українців, що досконало володіють українською мовою, і не лише. Показують, що завдяки бажанню та наполегливій творчій праці, можна звичайною побутовою камерою створити сучасне патріотичне українське короткометражне кіно. За титул «Найкращих фільмів року») боротимуться 11 команд, що вдвічі більше, порівняно з тогорічним Кінофестивалем. Гостросюжетні бойовики, мелодрами, комедії, мюзикли та мультфільми чекають на глядачів в останній день зими в кіноконцертному залі імені Олександра Довженка.

Прем’єрний показ та церемонія нагородження переможців відбудеться 28 лютого 2017 року об 11.30. Захоплюючі емоції, відомі гості, червону доріжку, неочікувані сюрпризи та подарунки гарантовано!

Запрошуємо ЗМІ прийняти участь у заході!

Дата проведення 28.02.2017. Місце проведення – Кіноконцертний зал ім. О. Довженко (просп. Соборний, 145)

28 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page