top of page

«Зелений гай 2019» подорожує Україною та світом


«Зелений гай» запрошує помилуватися пейзажами митців із 8 країн світу.

07 березня 2019 року починає свою подорож Україною всесвітня фотохудожня та прикладна виставка «Зелений гай», яка буде презентована у Запоріжжі запорізькою визитівкою.

Запоріжжя – це козацька столиця, яка зустрічає Запорозьким осередком СПАС ЯР та Запорозьким дитячим театром СВІЯ. Захід відбувається за підтримки Посольства України в Державі Ізраїль. Представники Міжнародного Благодійного фонду «Україна-Ізраїль-Транзит» на чолі з Оленою Степаненко, разом із Запорізьким обласним художнім музеєм, представником Громадської організації «Israeli Friends of Ukraine» фотохудожником Фото-клубу при Українському культурному Центрі міста Бат Ям в Державі Ізраїль Борисом Подєлко та представниками країн-учасниць, запрошують всіх відвідати фотохудожню та прикладну виставку «Зелений гай». Організатори запрошують відвідувачів особисто зануритися в світ індивідуальних образів, щирих емоцій і незвичайних моментів життя, а також побачити дива, що постійно нас оточують. Представлена експозиція сповнена любові до природи, до рідного краю, а також до людей, що живуть поруч.

Виставка наша з родзинкою. Від іншого її відрізняє особливість, усі фотомитці-вихідці з України талановиті, мають неповторний почерк, манеру праці, особисте сприяття світу через об’єктив. Є те, що їх усіх об’єднує - це любов до рідного краю. Батьківщина всіх авторів - гарна Україна. На виставці можна побачити різножанрові роботи двадцяти професійних фото-митців, а також початківців і аматорів з України (Борис Бухман, Сергій Лавров, Геннадій Лещенко, Олександр Козаченко, Євген Силкін кримський фотограф), Ізраїлю ( Борис Подєлко, Тетяна Гур,Павло Вольберг, Віктор Ольховський, Наталя Ольховська, Ісай Фуксман, Тетяна Богинська-Підкопаєва, Мір’ям-Фейґа Бунімович , яка ще презентує свою авторську художньоприкладну виставку), Болгарія (Богдан Стойко, Олександр Канівець), Швейцарія (Юлія Швайцер), Греція (Світлана Мілевич), Швеція (Олексій Бєлих), Португалія (Анастасія Нечаєва), Турція (Наталя Озгюркан) Всі без виключення роботи захоплюють дух і приковують погляд, вражають своєю красою та незвичністю обраного ракурсу. В презентованих кадрах фотомитці діляться враженнями про країни, які за час перебування вивчили та зробили домом.

Захід дає зрозуміти, що Україна не ділить людей за громадянством, національною ознакою та місцем проживання, а фотомистецтво й досі не втрачає своєї актуальності та несе безліч яскравих і позитивних емоцій.

В світі декілька неймовірно яскравих, гарних місць. Нікого не залишить байдужим різноманітна природа нашої неосяжної планети Земля.

Бажаємо глядачам приємного перегляду фоторобіт, насолодження пишнотою землі та зачаруванням її природи.

Девізом цієї виставки ми пропонуємо зробити: « З любов’ю у серці!” По закінченні демонстрації в місті Запоріжжя, Всесвітня виставка «Зелений гай 2019» протягом року буде подорожувати містами України та світом. Після Запоріжжя, козацької столиці виставку зустрічає славетний Маріупіль.

Організатори «Зелений гай 2019»: - Громадська організація «Israeli Friends of Ukraine»; - Фото-клуб при Українському культурному Центрі в Державі Ізраїль; - Міжнародний Благодійний Фонд «Україна-Ізраїль-Транзит»;

Офіційна презентація всесвітньої фотохудожньої та прикладної виставки «Зелений гай» відбудеться 07 березня о 16:00 у Запорізькому обласному художньому музеї. Модерація: Олена Шевчук

Адреса: м. Запоріжжя, вул. Незалежної України, 76-Б, зупинка міського транспорту «Універмаг «Україна» Графік роботи Запорізького обласного художнього музею: з 10.00 до 17.00 (без перерви) Вихідні: неділя, понеділок ВХІД ВІЛЬНИЙ Виставка триватиме з 07.03.2019 до 21.03.2019

26 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page